Vanliga frågor

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_toggle title=”Finns det någon risk med att gå till en kiropraktor?” open=”false”]Vi är professionella och har många yrkesverksamma år och lång erfarenhet.

Att få en behandling är nästintill helt riskfritt[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan man bota allt?” open=”false”]

Nej, vår personal kommer undersöka först och därefter föreslå lämpliga åtgärder.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Vad bör jag tänka på innan jag kommer?” open=”false”]

Förbered din dag som vanligt. Försök att inte komma allt för stressad.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Är det svårt att hitta till er?” open=”false”]Vi finns på Bredgatan 2 i sjömanshuset (som ligger nära gamla Tropic center”)

Klicka här för att komma till en karta[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan man behandla gravida?” open=”false”]Absolut, den gravida kvinnan har en ökad risk att drabbas av mekaniska problem. Magen växer och ligamentsystemet blir mjukare. Vissa problem misstolkas ibland som foglossning. Behandlingen är anpassad och helt ofarlig för fostret.

Vi har lång erfarenhet av behandling av barn och gravida.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Varför knakar det?” open=”false”]

Ljudet av behandlingen beror på en tryckutjämning i leden och är tecken på att ledens rörlighet återställs.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Vad kan kiropraktorn behandla?” open=”false”]Vi behandlar problem med led, muskel och nervsystem.

Detta inkluderar:

-Huvudvärk, migrän, yrsel, whiplash, nackspärr, smärta i nacke, arm, axel och skuldra. Golf, tennisarmbåge, handledssmärta, domnningar och idrottsskador.

-Smärtor i bröstkorgen och mellan skulderbladen.

– Ryggskott, ischias, diskbråck, höft och ljumsksmärta, snedställt bäcken.

– Höft, knä, fot, hälsporre, idrottsskador.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]